Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΑΝΑΒΟ»

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014εκτύπωση
1180-psomiadis2-3.jpg

Την άμεση καταβολή του ποσού που αναλογεί στον παραολυμπιονίκη Ευάγγελο Καναβό, για την νίκη που επέτυχε στην Κροατία το 2010 και εκκρεμεί λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών και νομοθετικών «υπό-παραγράφων», ζητά με επιστολή του προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Είναι σαφές ότι πέρα και πάνω από την όποια νομοθεσία υφίσταται για την καταβολή του χρηματικού επάθλου στους νικητές της Παραολυμπιάδος, οφείλει να υπάρχει η στοιχειώδης ανθρωπιά και ευαισθησία.

Τα ποσά αυτά έχουν εγκριθεί για καταβολή στους δικαιούχους μέσω νομοθεσίας και η καθυστέρηση ή άρνηση καταβολής τους, είναι αυτή που την παραβαίνει, όχι η απώλεια ενός φακέλου μέσω των Ε.Λ.Τ.Α.

Σε μια εποχή όπου η χώρα μας έχει την ανάγκη από υψηλά πρότυπα, έχετε ιερή υποχρέωση να αποκαταστήσετε τον παραολυμπιονίκη μας αποδεικνύοντας του ότι η νίκη που πέτυχε, ήταν μια σπουδαία νίκη για την Ελλάδα και όχι ένα κουρελόχαρτο μέσα στα καλάθια της πολύπολοκης και μισάνθρωπης ελληνικής γραφειοκρατίας. Η σοβαρότητα της κατάστασης και η δεινή οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και η οικογένεια του, απαιτούν την άμεση παρέμβαση σας και την επίλυση αυτού του ζητήματος το συντομότερο δυνατό».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous