Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014εκτύπωση
05.jpg

Συγχαρητήρια επιστολή στο Ελληνικό Κολλέγιο απέστειλε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου από την ομάδα αγοριών του Κολλεγίου, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 

Θα ήθελα για μία ακόμη φορά να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις λαμπρές επιτυχίες των μαθητών και μαθητριών σας, επιτυχίες που τιμούν όχι μόνο το Ελληνικό Κολλέγιο αλά και ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Μετά το θρίαμβο της ομάδας βόλεϊ κοριτσιών που κατέλαβε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα ποδοσφαίρου των αγοριών η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, για πρώτη φορά στην ιστορία του Κολλεγίου.

Οι αλλεπάλληλες αυτές επιτυχίες πιστοποιούν την άριστη δουλειά που γίνετε σε κάθε άθλημα και τη σημασία που δίνετε στην προαγωγή του αθλητισμού. 

Θερμά συγχαρητήρια, καλή δύναμη και καλή συνέχεια!

 

Φιλικά,

  

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous