Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ»

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014εκτύπωση
xios5.JPG
xios4.JPG
xios1.JPG
xios2.JPG
xios3.JPG

Με επίσκεψη του στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στην ακριτική Χίο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης ενημερώθηκε για το πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που φέρει σε πέρας ο Σεβασμιότατος ενώ έλαβε ως δώρο μία Αγία Γραφή και σειρά εκδόσεων της Ι. Μητροπόλεως με θέμα την υπερχιλιετή ιστορία του νησιού.

Προηγουμένως ο κ. Ψωμιάδης περπάτησε στο κέντρο της πρωτεύουσας του νησιού όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους κατοίκους και στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στο δημαρχείο της Χίου, μαζί με την κ. Μαρία Κόρμαλου Κυδώνη, υπ. Ευρωβουλευτή του κόμματος που κατάγεται από τη Χίο.

Εκεί στάθηκε ιδιαίτερα στον συγκοινωνιακό αποκλεισμό των νησιών του βορείου Αιγαίου, με τραγικά αποτελέσματα για την τοπική οικονομία.

«Τόσο ως Νομάρχης Θεσσαλονίκης όσο και ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είχα καταγγείλει επανειλημμένα τον ακτοπλοϊκό ακρωτηριασμό του λιμανιού της Θεσσαλονίκης που παραμένει στην ¨άγονη γραμμή¨ του κυβερνητικού ενδιαφέροντος. Είναι αδιανόητο να παραμένει σχεδόν αδύνατη η πρόσβαση των βορειοελλαδιτών στη Χίο, στη Σάμο και στα υπόλοιπα ακριτικά μας νησιά, με τους πολίτες να υποχρεώνονται να φτάσουν οδικώς στον Πειραιά για να ταξιδέψουν στα νησιά μας» επισήμανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

 Ερωτώμενος σχετικά με την υποψηφιότητα του ως ευρωβουλευτή με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” ο κ. Ψωμιάδης ήταν σαφής:  «Το βράδυ των ευρωεκλογών επιφυλάσσουμε εκπλήξεις σε αυτούς, που υπακούοντας τα αφεντικά τους, μας αγνοούν.

 Η κοινή  απόφαση που λάβαμε με τον Βύρωνα Πολύδωρα, το Νίκο Νικολόπουλο και το Χρήστο Ζώη για τη συνένωση των δυνάμεων μας και τη διαμόρφωση ενός πατριωτικού, γνήσιου, λαϊκού κεντροδεξιού μετώπου, αγκαλιάζεται από την κοινή γνώμη σε όλη την Ελλάδα. Να είστε βέβαιοι,» κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης, πως «η ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ θα εκπροσωπηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ακολουθώντας το δρόμο της συνεννόησης, θα αγωνιστούμε  για μια Ευρώπη των λαών και όχι των τραπεζών, μια Ευρώπη της αλληλεγγύης, μια Ευρώπη που λέει όχι στον περαιτέρω περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας των κρατών-μελών, μια Ευρώπη όπως την οραματίστηκε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous