Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ : «ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014εκτύπωση
1032-04-3.jpg

Την δυσαρέσκεια του για το θέμα των τριών κλειστών Κολυμβητηρίων της Θεσσαλονίκης, εκφράζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την “Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό” κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σε δήλωση του ο κ. Ψωμιάδης τονίζει τα εξής:

«Η έλλειψη συντονισμού των δημοσίων φορέων που εμπλέκονται στο ζήτημα του λουκέτου των Κολυμβητηρίων της πόλης μας έφερε αυτήν την απαράδεκτη εξέλιξη. Είτε αφορά την αποκεντρωμένη Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης, είτε τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αυτό το ζήτημα πρέπει να λυθεί άμεσα. Το νομοθετικό κενό που υπάρχει δημιουργεί το όλο ζήτημα. Δεν νοείται σύγχρονη πόλη με τέτοια εικόνα διάλυσης στον τομέα της άθλησης. Η εύρυθμη λειτουργία  των υποδομών της πόλης είναι υποχρέωση και καθήκον των εμπλεκομένων φορέων. Η άθληση είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών και πρέπει να είναι εξασφαλισμένη σε όλα τα επίπεδα, τόσο στο θέμα της τήρησης των κανόνων υγιεινής όσο και της ασφάλειας των αθλητικών εγκαταστάσεων. Τα Κολυμβητήρια πρέπει να επαναλειτουργήσουν άμεσα».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous