Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΞΕΧΝΑ ΕΥΚΟΛΑ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ‘80»

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014εκτύπωση
psomiadis2.jpg

Σχολιάζοντας την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ  Ευάγγελου Βενιζέλου και τις αναφορές του στην περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ακούσαμε τον κύριο Βενιζέλο να μιλά για “απώλεια ελέγχου” της χώρας το 2007-2009, την περίοδο δηλαδή της πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή. Θα περίμενε κανείς από τον διάδοχό του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και σημερινό πρωθυπουργό να αντιδράσει στην κατάφωρη αυτή αδικία σε βάρος του Κώστα Καραμανλή. Ο Αντώνης Σαμαράς όμως για μία ακόμη φορά φαίνεται πως δεν προτίθεται να συγκρουστεί με τον κυβερνητικό του εταίρο, ξεχνώντας πως και ο ίδιος ήταν μέλος της τότε κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Κανείς από το Μαξίμου δεν μπήκε στον κόπο να υπερασπιστεί το έργο του πρώην πρωθυπουργού και να υπενθυμίσει στον υπερφίαλο κύριο Βενιζέλο πως για την κατάντια της χώρας ευθύνεται πρώτιστα το πάρτυ που είχε στηθεί από το ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του ‘80. Mια λέξη μόνο: Ντροπή…»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous