Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΥΡΑΓΟΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ»

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014εκτύπωση
1174-02-3.jpg

Σχολιάζοντας την άφιξη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά την Πέμπτη 15 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Πρωθυπουργός της χώρας ήρθε στη Θεσσαλονίκη τρεις μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές για να μοιράσει εκ νέου υποσχέσεις και να επιβεβαιώσει την υποστήριξη του στο σημερινό δήμαρχο της πόλης.

Τον καλωσορίζουμε, αν και τον περιμέναμε πολύ καιρό πριν τον Αντώνη Σαμαρά, να επισκεφθεί επιτέλους τη βόρεια Ελλάδα για να επιθεωρήσει την πορεία των μεγάλων έργων για τα  οποία δεσμεύτηκε και που θα έπρεπε τώρα να είναι σε εξέλιξη.

 Όπως για παράδειγμα, την ολοκλήρωση του Μετρό Θεσσαλονίκης, την πλήρη ανακαίνιση των 12 πυλών εισόδου της χώρας, την αναβάθμιση της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και του Λιμένα Θεσσαλονίκης, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη Μακεδονία και τη Θράκη. Δεσμεύσεις τις οποίες ανέλαβε πολύ πρόσφατα, μόλις το Σεπτέμβριο του 2013, από το βήμα της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς, μείναμε στα λόγια. Και προφανώς στα σχέδια του κυρίου Σαμαρά, η Μακεδονία και η Θράκη παραμένουν ουραγοί των εξελίξεων. Όλοι θα κριθούμε από τα λαό, τα ψέματα τελείωσαν.»   

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous