ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014εκτύπωση
04.jpg

«Είμαι βέβαιος, πως ιδιαίτερα τώρα, ενόψει εκλογών, η απόφαση του Εισαγγελέα να τεθεί στο αρχείο η έρευνα για τα κονδύλια συντήρησης και αναστήλωσης του αντιπροσωπείου της Ι.Μ. Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος στεναχώρησε πολλούς.

Τα παπαγαλάκια της προπαγάνδας είχαν προετοιμάσει το κλίμα, ήταν έτοιμα να  σταυρώσουν εμένα και τον αδελφό μου Διονύση επικοινωνιακά.

Δυστυχώς για αυτούς, η Δικαιοσύνη μίλησε. Η Δικαιοσύνη που σέβομαι και τιμώ απόλυτα.

Αποδείχτηκε πως ούτε εκταμίευση χρημάτων έγινε, ούτε καμιά αξιόποινη πράξη τελέστηκε. Θα επαναλάβω αυτό που έχω τονίσει και παλαιότερα: Τους καταλαβαίνω. Συμβόλαια εκτελούν.»     

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous