Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ»

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014εκτύπωση
agrinio3.JPG
agrinio2.JPG
agrinio1.JPG

Στο Αγρίνιο ολοκλήρωσε ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό"  Παναγιώτης Ψωμιάδης την περιοδεία του στην Πελοπόννησο και στην Αιτωλοακαρνανία.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, ο κ. Ψωμιάδης σχολίασε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και τα σχέδιά του για τη νέα Ελλάδα: «Δυστυχώς, ο κ. πρωθυπουργός δεν αντιλαμβάνεται ότι η μεταρρυθμιστική “κοσμογονία” για την οποία περηφανεύεται συνοδεύεται από μεγάλες απώλειες. Κύριε Σαμαρά οδηγείτε το λαό και τη Ν.Δ. στην καταστροφή. Με πάνω από 4.000 αυτοκτονίες τα τελευταία χρόνια, πιστεύω ότι θα έπρεπε να καταλάβει πως είναι επιβεβλημένο να αλλάξει οικονομική πολιτική, να αλλάξει ρότα στο καράβι. Εγώ το ζήτησα αυτό ήδη από τις παραμονές των εθνικών εκλογών του 2012. Δυστυχώς όμως η φωνή μου αγνοήθηκε από το Μαξίμου».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόφασή του να συνεργαστεί με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό"  ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε: «Μαζί με τους κ.κ. Πολύδωρα, Νικολόπουλο και Ζώη, παλιούς συναγωνιστές επιχειρούμε μια νέα προσπάθεια, ώστε να ακουστούν στο ευρωκοινοβούλιο δυνατές πατριωτικές φωνές. Είναι βέβαιο πως η "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" θα εκλέξει ευρωβουλευτή, ώστε να δώσουμε στις Βρυξέλλες τη μάχη για περισσότερη αλλά καλύτερη Ευρώπη, για την Ευρώπη των Εθνών - Κρατών για την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας. Την Ευρώπη για την οποία αγωνίστηκε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Κλείνοντας ο Π. Ψωμιάδης ευχαρίστησε δημόσια τους πολίτες του Αγρινίου για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν, ενώ ολοκλήρωσε την επίσκεψή του με βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous