Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ»

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014εκτύπωση
1033-07-3.jpg

Την ανάγκη να παίξει η Ελληνική Προεδρία και ιδιαίτερα ο πρωθυπουργός παρεμβατικό ρόλο στην ομαλή και ειρηνική επίλυση του ζητήματος του εμφυλίου πολέμου στην Ουκρανία, τονίζει ο Πρόεδρος του κόμματος «ΠΑ.ΤΡΙ.ΔΑ» και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά την προσπάθεια της να οργανωθεί σε ένα ενιαίο σώμα, και με δεδομένο τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των μελών της, δεν μπόρεσε η δεν θέλησε, όπως έως τώρα αποδείχτηκε, να δημιουργήσει και να διατηρήσει μια κοινή εξωτερική πολιτική άμυνας και ασφάλειας, μια ισχυρή πολιτική που θα διασφάλιζε την εδαφική ακεραιότητα των συνόρων της.

Οι αλλεπάλληλες αλλαγές των Ευρωπαϊκών Συνθηκών (Συνθήκη Μάαστριχτ, Άμστερνταμ, Λισσαβόνας, Βρυξελλών) αποδυνάμωσαν την εκάστοτε ασκούσα την Προεδρία χώρα της ΕΕ, στο θέμα της ανάληψης πρωτοβουλιών όπως πριν από μερικά χρόνια συνέβαινε. Η προεδρεύουσα χώρα διατηρεί ωστόσο την πολιτική δυνατότητα να θέτει θέματα στην ατζέντα της ΕΕ, ανάλογα με την Ευρωπαϊκή και Διεθνή επικαιρότητα.

Η Ελληνική Προεδρία αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία να αναδειχθεί ο ουσιαστικός και χρήσιμος ρόλος που έχει αναλάβει, με το να αναληφθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα πρωτοβουλίες από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, να διευθετηθεί το ζήτημα του εμφυλίου πολέμου στην Ουκρανία και να αποφευχθούν οι ολέθριες συνέπειες που θα μπορούσε να επιφέρει στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης. Η κρίση στην Ουκρανία δεν αφορά μόνο θέματα ενεργειακής η οικονομικής πολιτικής. Απειλεί την ασφάλεια ολάκερης της Ευρώπης. Η ανάγκη παρέμβασης της Ελληνικής προεδρίας σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη, ώστε η Ελλάδα να αφήσει το δικό της ειρηνευτικό στίγμα μεταξύ των εταίρων της».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous