Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ”»

Τρίτη, 06 Μαΐου 2014εκτύπωση
05.jpg

Αναφορικά με τις συνεχιζόμενες απολύσεις και την διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και τις εργασιακές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των χωρών - μελών της Ε.Ε ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑ.ΤΡΙ.Δ.Α και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, τονίζει:

«Η ανισότητα που παρατηρείται ανάμεσα στις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας σε σχέση με τους όρους που επικρατούν στην αγορά εργασίας, αποτελεί ένα ζήτημα το οποίο τόσο η κάθε χώρα-μέλος, όσο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οφείλουν ιδιαίτερα να προσέξουν. Το καθεστώς των απολύσεων και της διαθεσιμότητας που εφαρμόζεται το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, αποτελεί μια βάρβαρη τακτική, για την οποίαν αμφιβάλλουμε αν αποτελεί τρόπο εξυγίανσης του δημοσίου, που οι υπόλοιπες χώρες - μέλη εφαρμόζουν.

Στόχος μας και προτεραιότητα μας θα είναι η επανεξέταση παρόμοιων τρόπων “ομαλοποίησης” και “εξυγίανσης” του δημοσίου εργασιακού τομέα, ακόμα και υπό συνθήκες κρίσης και η αλλαγή των εργασιακών σχέσεων. Η ανάπτυξη και η πρόοδος μια χώρας εξαρτάται κυρίως από την σωστή μεταχείριση των εργαζομένων και του εργατικού δυναμικού, ώστε να λειτουργήσει ανταποδοτικά, με την αύξηση της παραγωγικότητας, που θα συμβάλει στην ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου της χώρας μας και στην διεύρυνση του κύκλου των εξαγώγιμων προϊόντων της».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous