Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ»

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014εκτύπωση
korin8os1.jpg
nauplio1.jpg

«Στην Ελλάδα τα κόμματα της συγκυβέρνησης επενδύουν στο φόβο και στον τρόμο» δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης, απευθυνόμενος στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας του στην Πελοπόννησο.

Όπως τόνισε: «Οι παρεμβάσεις των κ.κ. Βενιζέλου και Σαμαρά στον κυριακάτικο Τύπο αποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν τα δυο κόμματα στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές. Πιστεύω πως τα ψευτοδιλήμματα αυτά τα έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός. Ας σταματήσουν να πιστεύουν ότι απευθύνονται σε πολίτες με χαμηλή νοημοσύνη. Η δική μας απάντηση είναι η πατριωτική συμπόρευση μέσα από την εναλλακτική που προσφέρει η “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” και η συνεργασία με τους κ.κ. Πολύδωρα, Νικολόπουλο και Ζώη. Εμείς απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς που θέλουν να μπει ένα τέλος στην πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πνευματική εξαθλίωση του λαού μας. Σε όλους αυτούς που έχουν αγανακτήσει με την πολιτική του “ναι σε όλα” και τα λογιστικά πρωτογενή πλεονάσματα».

Όσον αφορά στην παραίτηση του από μέλος της Ν.Δ. ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε με νόημα: «Αυτοί που με επευφημούσαν και ζητούσαν τη βοήθεια μου, μου έκλεισαν την πόρτα την επόμενη ημέρα. Ο λαός ξέρει και θα τιμωρήσει την αδικία αυτή».

Τέλος, σε περιοδεία που πραγματοποίησε στην Κόρινθο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό, ενώ στο Ναύπλιο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παλιούς συμμαθητές και συναθλητές του, πραγματοποιώντας βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous