Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014εκτύπωση
05.jpg

Στην Πελοπόννησο θα μεταβεί τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” Παναγιώτης Ψωμιάδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 στις 10.30 το πρωί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα βρίσκεται στην Κόρινθο όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Την ίδια μέρα θα μεταβεί στο Ναύπλιο, όπου στις 12.30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Αμφιτρύων, αίθουσα Επίδαυρος. Το απόγευμα στις 19:00 θα βρεθεί στην Τρίπολη όπου θα παραστεί σε εκδήλωση για τα 30 χρόνια Αρχιεροσύνης του Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τριπόλεως.

Την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 θα βρίσκεται στη Σπάρτη όπου στις 10.30 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ την ίδια ημέρα θα επισκεφτεί την Καλαμάτα και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014  θα βρίσκεται στον Πύργο όπου στις 10.30 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μαζί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό”κ. Μάριο – Παναγιώτη Ευθυμιόπουλο. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί την Πάτρα και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13:00 στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ).

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous