Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ»

Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014εκτύπωση
kastoria2.JPG
kastoria1.JPG
kastoria4.JPG
giannena1.JPG
giannena2.JPG

Την Καστοριά και τα Ιωάννινα επισκέφθηκε σήμερα (Παρασκευή 02/05/2014) ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας παρευρέθηκε στα εγκαίνια της 39ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, όπου επισκεπτόμενος περίπτερα των εκθετών εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανοδική πορεία της ελληνικής γούνας στις αγορές του εξωτερικού, ενώ σημείωσε πως πρέπει να υπάρξει περαιτέρω υποστήριξη από την πολιτεία στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι Έλληνες γουνοποιοί.

Στη συνέχει μετέβη στα Ιωάννινα όπου απευθυνόμενος στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης υπενθύμισε τα λόγια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι «“H Ελλάδα προσέρχεται στην Ευρώπη με τη βεβαιότητα ότι στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης εμπεδώνεται για όλα τα μέρη η εθνική ανεξαρτησία, κατοχυρώνονται οι δημοκρατικές ελευθερίες, επιτυγχάνεται η οικονομική ανάπτυξη”. Αυτήν την Ευρώπη οραματίστηκε ο Εθνάρχης, αυτήν την Ευρώπη θέλουμε να κερδίσουμε μέσα από την πορεία της “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο. Περισσότερη Ευρώπη, αλλά και καλύτερη Ευρώπη. Μια Ευρώπη πιο ελληνική».

Αναφερόμενος στην παραίτηση του από τη Ν.Δ. ο κ. Ψωμιάδης ήταν σαφής: «Εγώ είμαι Ν.Δ. Αυτοί είναι; Γιατί ήταν άλλη η Ν.Δ. προτού αναλάβει την εξουσία και σε άλλο κόμμα μεταμορφώθηκε αργότερα. Έτσι και εγώ αποφάσισα να συνεργαστώ με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” των κ.κ. Πολύδωρα, Νικολόπουλου και Ζώη. Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση, θα τιμωρήσουν την αδικία που έγινε σε βάρος μου».

Τέλος, ερωτηθείς για την κατάσταση στη χώρα, σχολίασε δεικτικά: «Συνωστισμός και ένταση για μια σακούλα τρόφιμα. Αυτή είναι η Ελλάδα του πρωτογενούς πλεονάσματος».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous