Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ»

Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014εκτύπωση
1033-07-3.jpg

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Ιωαννίδη, πως επί 3,5 χρόνια χάθηκε πολύτιμος χρόνος και πιστώσεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,  ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό"  Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχω δηλώσει επανειλημμένως πως τιμώ και σέβομαι το φίλο Γ. Ιωαννίδη. Ιδιαίτερα έχω επισημάνει την πολύτιμη στήριξή του στο τιτάνιο έργο που υλοποιήσαμε τα τελευταία χρόνια, τόσο στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, όσο και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Αποδίδω τις δηλώσεις του περί «απραξίας», «κατάντιας» και «χασίματος 3,5 ετών» στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα. Αρκεί βέβαια να μη χαθεί το μέτρο. Γιατί στα 3,5 χρόνια που αναφέρει ο κ. Ιωαννίδης, η Περιφέρειά μας έχει να υπερηφανεύεται για ένα πλούσιο έργο, κόντρα στην απαξίωση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, την έλλειψη πόρων, την υποστελέχωση των υπηρεσιών. Εύχομαι, η προεκλογική αντιπαράθεση να παραμείνει σε κόσμιο και προπάντων λογικό επίπεδο και η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους για το καλό της Μακεδονίας».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous