Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ»

Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014εκτύπωση
1032-04-3.jpg

Απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Μακεδονία” (30-4-2014), ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό"  Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε τα εξής:

«Κρίμα το ξενύχτι. Ο γνωστός άγνωστος συντάκτης του ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΥ της εφημερίδας “Μακεδονία” δεν άκουσε ή μάλλον δε θέλησε να ακούσει στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, ότι η τροπολογία που ζήτησα να φέρουν ήταν για να έχω το δικαίωμα να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές και όχι ασφαλώς για να με «απαλλάξουν από τη βάσανο των δικαστηρίων». Άλλοι χρησιμοποιούν τη βουλή για να πάρουν συγχωροχάρτια. Εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και είμαι βέβαιος για τη δικαίωσή μου στο τέλος. Όσον αφορά στην εφημερίδα “Μακεδονία” ένα έχω να πω: τους καταλαβαίνω. Μόνο με το όνομα Ψωμιάδης μπορούν να πουλήσουν κανένα φύλλο παραπάνω…»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous