Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ»

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014εκτύπωση
1033-07-3.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις θέσεις του Στέλιου Κούλογλου γύρω από το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κύριος Κούλογλου ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να βρει ένα τρόπο να ακουστεί το όνομα του. Αντέγραψε λοιπόν τη Ρεπούση της άρνησης των γενοκτονιών και τον Δήμου του ειδωλολατρικού Άγιου Φωτός, επενδύοντας και αυτός στη βέβαιη προβολή ανάλογων προκλητικών δηλώσεων από την πλειοψηφία των μεγάλων ΜΜΕ.

Γιατί στη σημερινή Ελλάδα όποιος τολμήσει να αρθρώσει λόγο πατριωτικό καθυβρίζεται ως εθνικιστής και φασίστας, από τη μειοψηφία των δήθεν προοδευτικών με τις δεξιές τσέπες, αυτών που πραγματικά ελέγχουν την πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου. Έτσι δικαιώνεται καθημερινά ο αξεπέραστος Σαράντος Καργάκος, όταν έγραφε πως «μπορεί το 1821 κάποιοι από τους αγωνιστές να μην είχαν ελληνική φωνή, είχαν όμως ελληνική ψυχή. Σήμερα κάποιοι έχουν ελληνική φωνή αλλά όχι ελληνική ψυχή».

Ένα είναι βέβαιο: ο κύριος Κούλογλου απέκτησε καλούς φίλους με τη δήλωση του αυτή στο εξωτερικό, φίλους που είναι βέβαιο πως δεν θα τον αφήσουν μόνο στην επερχόμενη εκλογική μάχη. Αλίμονο, τέτοιες ¨μοντέρνες¨ φωνές θα ήταν εξαιρετικά βολικές στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο...»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous