Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Η ΕΡΑ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ»

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014εκτύπωση
02.jpg

Την αδιαφορία της κυβέρνησης για την τύχη της ΕΡΑ και των πρώην εργαζομένων στους δημόσιους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, καταγγέλλει ο Πρόεδρος του κόμματος «ΠΑ.ΤΡΙ.Δ.Α» και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό», κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, με επιστολή του προς το Υπουργείο Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Στην επιστολή-καταγγελία, ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Επιθυμώ να εκφράσω τόσο την αγωνία όσο και την αγανάκτηση μου για το θέμα της σίγασης των περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών που ακολούθησαν το κλείσιμο της πρώην ΕΡΤ. Αυτό το μείζον εθνικό ζήτημα εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα για όσους ενδιαφέρονται, αλλά και για όσους επηρεάζονται μακροπρόθεσμα από τις ολέθριες συνέπειες της απόφασης του Υπουργείου. Με την απόφαση κατάργησης των περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών, αφήσατε παντελώς απογυμνωμένη την ελληνική περιφέρεια και απαξιώσατε την ανάγκη δημόσιας ενημέρωσης που έχουν οι τοπικές κοινωνίες.

Στο σημείο αυτό οφείλω να αναφερθώ στην ΕΡΑ Σερρών, η οποία μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα και μετά την απόφαση της κυβέρνησης, εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτή χάρη στην αγάπη και τον πατριωτισμό των πρώην εργαζομένων της, που προσπαθούν να διατηρήσουν υψηλό το εθνικό φρόνημα των Ακριτών μας και να τους παρέχουν σωστή και αντικειμενική ενημέρωση.

Με βαθιά συναίσθηση της σπουδαιότητας του ζητήματος, καταγγέλλω:

- Την απόφαση κατάργησης των περιφερειακών σταθμών σε μια εποχή που το ηθικό των Ελλήνων και κυρίως των ακριτών μας βρίσκεται στο πλέον χαμηλό επίπεδο

- Την αδιαφορία που επιδεικνύει το Υπουργείο ώστε να δώσει μια άμεση λύση επαναλειτουργίας αυτών των εθνικά αναγκαίων μέσων ενημέρωσης

-Την απαξίωση του συνολικού έργου που έχουν προσφέρει οι εργαζόμενοι στα τόσα χρόνια ύπαρξης των ανά την χώρα μας δημοσίων ραδιοφωνικών σταθμών

-Την αναλγησία για την τύχη των εργαζομένων και των οικογενειών τους, σε μια εποχή όπου η επιβίωση είναι δύσκολη για τα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά

-Την έλλειψη ενδιαφέροντος για την σταδιακή καταστροφή του τεχνικού εξοπλισμού, που παραμένει για πολύ καιρό αχρησιμοποίητος

-Την έλλειψη πατριωτικής συνείδησης της κυβέρνησης, εφόσον οι δημόσιοι περιφερειακοί σταθμοί ήσαν οι μόνοι που προσέφεραν ασφαλή και αξιόπιστη ενημέρωση στους Έλληνες της περιφέρειας.

Παρακαλώ να δοθεί άμεσα λύση  σ αυτό το μείζονος εθνικής σημασίας ζήτημα, σε ένα ζήτημα που βρίσκεται σε άμεσο συσχετισμό με την αξιοπρέπεια και την εθνική συνείδηση του λαού μας.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous