ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014εκτύπωση
logo-enosi-patrida.jpg

Συνεδρίασαν χθες το βράδυ, 24.4.2014, ο Πρόεδρος της «ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ»  Βύρων Γ. Πολύδωρας και οι Αντιπρόεδροι Χρ. Ζώης, Ν. Νικολόπουλος και Παν. Ψωμιάδης. Οριστικοποίησαν το Ευρωψηφοδέλτιο του Κόμματος. Επρογραμμάτισαν τις περαιτέρω κινήσεις, περιοδείες και τηλεοπτικές εμφανίσεις των στελεχών και προέβησαν στην επικαιροποίηση των πολιτικών θέσεων του Κόμματος επί τη βάσει των νέων δεδομένων (της αμφισβήτησης του πλεονάσματος από τον διεθνή τύπο και των αντιφατικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε βαθμό επικινδυνότητας επί εθνικά ευαίσθητων θεμάτων κ.λπ.).

Εκτιμήθηκε η μέχρι τώρα πορεία του Κόμματος ως απολύτως επιτυχημένη και πέραν πάσης προσδοκίας (παρά τις δημοσκοπήσεις που δεν … μας ανιχνεύουν!!! και παρά τους αποκλεισμούς μας από τα δανειοεξαρτώμενα μεγάλα κανάλια που μάλλον τα παίρνει το … ποτάμι). Χαιρετίσθηκε  η πληροφορία ότι τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στην περιοδεία του σε Μακεδονία και Θράκη τον «έφεραν επί των ώμων». Κάτι σημαίνει ίσως αυτό. Μια αδιόρατη αλλά σεισμικού τύπου κίνηση υπέρ της ΕΝΩΣΗΣ συντελείται. Η εκλογή ενός Ευρωβουλευτού θεωρείται βέβαιη και προχωρούμε. Δεν υπάρχουν εμπόδια. Υπάρχει πίστη στον σκοπό για την Πατρίδα και τον Λαό και θέληση νίκης.-

Αυτά ήσαν τα συμπεράσματα της σύσκεψης.-

 

Β.Γ.Π.

25.IV.14.-

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous