Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΙΩΘΑ ΩΣ… ΚΡΥΠΤΟΔΕΞΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014εκτύπωση
moudania5.JPG
moudania1.JPG
moudania2.JPG
moudania3.JPG
moudania4.JPG
moudania6.JPG
moudania7.JPG

Τα Μουδανιά της Χαλκιδικής επισκέφθηκε σήμερα (25/4/2014) ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από πολιτικούς φίλους του στο κέντρο της πόλης όπου έκανε βόλτα, σταματώντας και στο κοινωνικό παντοπωλείο που λειτουργεί εκεί, προς ανακούφιση των συμπατριωτών μας – θυμάτων της μνημονιακής πολιτικής, ενώ είχε συνάντηση και με το δήμαρχο Νέας Προποντίδας Δαμιανό Ιορδανίδη.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ήταν σαφής, όσο αφορά στους λόγους που τον οδήγησαν να παραδώσει την κομματική του ταυτότητα. «Ήταν πλέον θέμα συνείδησης και αξιοπρέπειας. Στο πολιτικό μας σπίτι μας έκαναν να νιώθουμε παρείσακτοι.

Οι χτεσινοί και οι νεοδημοκράτες ημέρας, αυτοί που παρέλασαν απ’ όλα τα κόμματα πριν βρουν φιλόξενη στέγη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, δεν θέλουν την παρουσία πολιτικών με πατριωτική και αδέσμευτη φωνή. Πρώτος δημοτικός σύμβουλος, πρώτος βουλευτής, πρώτος Νομάρχης, πρώτος Περιφερειάρχης, υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και παρ’ όλα αυτά, οι βαστάζοι των μεγάλων αφεντικών επιχείρησαν με τον τρόπο τους να με  εξοντώσουν πολιτικά. Οι πρωτιές, όμως δεν σβήνουν, δεν διαγράφονται από τη μνήμη. Οι πολίτες δεν ξεχνούν, θα τιμωρήσουν την αδικία αυτή που έγινε εις βάρος μου.

Σε αυτή τη Νέα Δημοκρατία των οβιδιακών μεταμορφώσεων έφτασα να νιώθω περίπου ως …κρυπτοδεξιός. Αυτό είναι που μας ενώνει με τους κ.κ. Πολύδωρα, Ζώη και Νικολόπουλο, η αγνή και άδολη αγάπη για την Πατρίδα και το Λαό μας».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous