Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014εκτύπωση
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG

Στη Λάρισα και στο Βόλο περιόδευσε σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Εκεί παραχώρησε συνέντευξη σε δημοσιογράφους και τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ έκανε βόλτα στο κέντρο της Λάρισας και στην παραλία του Βόλου, όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους πολίτες που υποστηρίζουν την πρωτοβουλία που ανέλαβε και οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι θα τιμωρήσουν την αδικία που έγινε σε βάρος του.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Επιμελητήριο Λάρισας, ο κ. Ψωμιάδης ξεκαθάρισε πως η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. συμμετέχει στις Ευρωεκλογές στο ψηφοδέλτιο της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό», καθώς με τους κ.κ. Πολύδωρα, Ζώη και Νικολόπουλο τους ενώνουν κοινές αρχές και αξίες.

«Απευθύνουμε κάλεσμα», είπε ο κ. Ψωμιάδης, «σε όλους τους Έλληνες που δεν έχουν διαγράψει από τη ψυχή τους Θεό και πατρίδα. Σε αυτούς που αντιστέκονται στην οικονομική και κοινωνική υποδούλωση του λαού μας. Σε όλους αυτούς που λένε όχι στο ξεπούλημα της χώρας».

Ερωτώμενος για τη σχέση του με τον κ. Σαμαρά, ο κ. Ψωμιάδης ήταν σαφής. «Μετά τις εθνικές εκλογές του 2012, στις οποίες ο ίδιος με έχρισε αντιστράτηγο του προεκλογικού αγώνα στη Β. Ελλάδα και όχι μόνο, με ξέχασαν. Ενάμιση χρόνο δεν μπορούσα να τον συναντήσω. Οι πόρτες για τον Ψωμιάδη ήταν κλειστές και οι λόγοι είναι προφανείς. Πληρώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία της Ν.Δ. και ότι ενόχλησα τα μεγάλα συμφέροντα που ήθελαν να προωθήσουν τα δικά τους δουλικά. Εγώ σε αυτή τη Ν.Δ. δεν έχω θέση» κατέληξε.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous