ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014εκτύπωση
05.jpg

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Γνήσιοι πατριώτες, αληθινοί Έλληνες

 

Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, βρέθηκε τα τελευταία χρόνια σε μια δίνη  τραγικών οικονομικών εξελίξεων που την υποβίβασαν και την έφεραν σε δεινή θέση, ανάμεσα στους ευρωπαίους ετέρους της… Οι αποφάσεις που πήραν οι κυβερνώντες, δεν ήσαν πάντα οι σωστές, με πρώτη και κύρια την απόφαση υπογραφής των μνημονίων, με όρους δυσβάστακτους για την κοινωνία και τον λαό της χώρας μας…

Η Ελλάδα μπήκε σε μια τροχιά ανεξέλεγκτης καθόδου, σε έναν οικονομικό και κοινωνικό κατήφορο, από τον οποίον φαίνεται ότι δύσκολα θα ανακάμψει και θα ανακτήσει όσα, τόσο άδικα και τόσο απρόσμενα έχασε… Ο λαός έχασε τα κεκτημένα ετών, το εισόδημα συρρικνώθηκε, οι κοινωνικές ανισότητες εντάθηκαν, η μιζέρια έγινε το κύριο χαρακτηριστικό της μεγάλης πλειοψηφίας  των ελληνικών νοικοκυριών.

Οι κυβερνήσεις πλειοψηφίας, πιστές στα κελεύσματα των ιθυνόντων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αδιαφορήσαν για τις επιπτώσεις που θα είχαν στην ζωή των Ελλήνων οι άδικες  αποφάσεις, που χωρίς δεύτερη σκέψη πήραν, φοβούμενοι πως θα χάσουν τα προνόμια της διακυβέρνησης…

Από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής των μνημονίων και με σεβασμό στην αγάπη που επί τόσα χρόνια μου δείχνουν οι Έλληνες ψηφοφόροι, βρέθηκα απέναντι στα όποια συμφέροντα βάλθηκαν να καταστρέψουν τη χώρα μας… Η συνείδηση και η ηθική μου δεν με άφησαν να συνταχθώ με τα ξένα και εντόπια συμφέροντα και να υποταχθώ στις επιταγές των όποιων επιβουλεύονται την ευημερία και το καλό των συμπατριωτών μου.

Η ανάγκη μου να δηλώσω πως είμαι αντίθετος σε πολιτικές ανάλγητες με παρακίνησε να συνεργαστώ με πολλούς Έλληνες πατριώτες και να ιδρύσουμε  την ΠΑ.ΤΡΙ.Δ.Α, ένα δίκτυο πατριωτικής αφύπνισης πέρα από κομματικές εντάξεις και στείρες αντιπαραθέσεις.

Πρόσφατα και μετά από αίτημα πολλών πατριωτικών δυνάμεων, η ΠΑ.ΤΡΙ.Δ.Α ταυτοποιήθηκε ως κομματικός σχηματισμός, με αποκλειστικό στόχο την επαναφορά της εθνικής αξιοπρέπειας στους Έλληνες που έχασαν πέρα από την περιουσία και το εισόδημα τους, την αυτοπεποίθηση και την ελπίδα τους..

Η συνεργασία μου με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» σηματοδοτεί μια νέα κοινή πορεία με φίλους και συνεργάτες που είχαν το σθένος να έρθουν σε ρήξη με τις υποτελείς πολιτικές της κυβέρνησης. Μια τέτοια πατριωτική σύμπλευση  πιστεύουμε ότι είναι ικανή να δημιουργήσει τις προοπτικές αλλαγής που αυτή η εξαθλιωμένη αλλά ακόμα περήφανη χώρα, έχει ανάγκη.

Η συμμετοχή σας σ αυτήν την προσπάθεια μέσα από την ψήφο εμπιστοσύνης σας για μια δυνατή παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο, θα είναι καθοριστική και θα στείλει το μήνυμα, ότι αυτή η χώρα, μετά από κάθε χτύπημα που δέχεται, μαζεύει τις δυνάμεις της και ορθώνεται ξανά περήφανη και δυνατή. Οι σπουδαίες εξελίξεις ξεκινούν από τα Ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων και μέσα σ αυτά θα προσπαθήσουμε, να υψώσουμε τη φωνή μας, μια περήφανη και δυνατή πατριωτική φωνή που θα φτάσει στα αυτιά όλων εκείνων, που υποτίμησαν την χώρα μας, τον λαό της και τον πολιτισμό της.

 

Ελάτε μαζί μας για να ακούσει η Ευρώπη την στεντόρεια φωνή της Πατρίδας μας,

μιας Πατρίδας που ποτέ δεν πεθαίνει…

 

Είμαι βέβαιος ότι θα χτυπήσετε την αδικία και θα με δικαιώσετε με την ψήφο σας.

 

Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ και σας εμπιστεύομαι, όπως κι εσείς εμένα,

για όλα αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας.

 

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

 

Yποψήφιος Ευρωβουλευτής

«Ενωση για την Πατρίδα και το Λαό»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous