Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ»

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014εκτύπωση
04.jpg

Σχολιάζοντας καταγγελίες ομογενών μας που ζουν στη Γερμανία, σύμφωνα με τις οποίες οι ελληνικές διπλωματικές αρχές έχουν «κλειδώσει» τους εκλογικούς καταλόγους από τις 4 Απριλίου, παρά το γεγονός πως οι γερμανικές αρχές τους επιτρέπουν να διαγραφούν από τους γερμανικούς εκλογικούς καταλόγους μέχρι και τις 4 Μαΐου, ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε:

 

«Μέχρι πριν λίγα χρόνια τα καταχρεωμένα σήμερα κόμματα εξουσίας μοίραζαν αφειδώς εισιτήρια και γέμιζαν αεροπλάνα, πλοία, λεωφορεία και τρένα για να μεταφέρουν την εκλογική τους πελατεία στην Ελλάδα.

Σήμερα, εάν αυτές οι καταγγελίες έχουν βάση, τα ίδια αυτά κόμματα αρνούνται στους Έλληνες της Ομογένειας το δικαίωμα της ψήφου, φοβούμενα την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου. Ξέρουν πως οι  Έλληνες του εξωτερικού που έχουν πολλαπλασιαστεί εξαιτίας των μνημονιακών τους επιλογών θα τους τιμωρήσουν με τη ψήφο τους για τα δεινά που προκάλεσαν στην Πατρίδα.

Με πολιτικούς, όμως, τσαρλατανισμούς δεν μπορείς να φιμώσεις την αλήθεια. Ντροπή και μόνο ντροπή. Εύχομαι πραγματικά η όλη αυτή υπόθεση να οφείλεται σε λανθασμένους γραφειοκρατικούς χειρισμούς και να μην αποτελεί μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous