Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ»

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014εκτύπωση
5.jpg
1.JPG
2.jpg
4.JPG

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, επισκέφθηκε σήμερα (Τετάρτη 23/04/2014) την Καστοριά, τα Γρεβενά και την Κοζάνη.

Ο Π. Ψωμιάδης απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ τόνισε: «Η Ελλάδα σήμερα μας θέλει ενωμένους. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των συμπατριωτών μας και ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" ώστε να εκφράσουμε τις δυνάμεις της λαϊκής αυθεντικής κεντροδεξιάς, της κεντροδεξιάς που αντιστέκεται στο συνεχιζόμενο βιασμό της μεσαίας τάξης στο ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχίας στη συντριβή της εθνικής μας αξιοπρέπειας. Μαζί με τους κ. κ. Πολύδωρα, Νικολόπουλο και Ζώη, η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. έκανε ένα νέο ξεκίνημα για την επιστροφή της ελπίδας στον ελληνικό λαό».

 Όσον αφορά  στην  σχέση του με τη Νέα Δημοκρατία και στην παραίτησή του από αυτήν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σημείωσε: «Αυτή η Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ. προ των εθνικών εκλογών. Τους έστελνα συνεχώς μηνύματα. Τους έλεγα σε κάθε τόνο πως η κοινωνία δεν αντέχει τη βαρβαρότητα της οικονομικής πολιτικής και αντί να αλλάξουν πλεύση, αυτοί ακολούθησαν τη γραμμή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Απέναντι σε εμένα στάθηκαν ανέντιμα. Προσπάθησαν να με τελειώσουν πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά . Και ασφαλώς αναφέρομαι στην ηγεσία του κόμματος και όχι στο λαό που με αγαπά και με εμπιστεύεται. Οι πολίτες όμως ξέρουν και θα τιμωρήσουν την αδικία αυτή. Εγώ κομματική ντουντούκα δεν έγινα και δεν μπορούσα να γίνω ποτέ. Δεν μου το επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου. Αρνούμαι τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ».

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Ψωμιάδης επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Καστοριάς, αλλά και τα κέντρα της πόλης των Γρεβενών και της Κοζάνης, όπου έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους πολίτες, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για την απόφασή του να ιδρύσει το κόμμα  ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και να κατέβει στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous