Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ»

Τρίτη, 22 Απριλίου 2014εκτύπωση
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέφθηκε σήμερα (Τρίτη 22/04/2014) τα Γιαννιτσά και την Κατερίνη.

Ο κ. Ψωμιάδης ξεκίνησε την περιοδεία του στα Γιαννιτσά με επίσκεψη στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Γιαννιτσών, όπου είχε συνομιλία με τον Αστυνομικό Διευθυντή και άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της περιοχής.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Πιερίας τόνισε: «Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της σύνθεσης των δυνάμεων και θα συνεργαστεί στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό του Βύρωνα Πολύδωρα. Ακούσαμε τη φωνή της κοινωνίας και ενώνουμε τις δυνάμεις της Κεντροδεξιάς».

Ερωτώμενος για τους λόγους της παραίτησης του από τη Ν.Δ. ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε: «Εγώ δεν μετακινήθηκα ποτέ από τις θέσεις μου. Πλήρωσα τη φωνή και τις θέσεις μου. Πρόσθεσα στη Νέα Δημοκρατία, δεν αφαίρεσα. Όμως υπάρχουν και κόκκινες γραμμές, τις οποίες η ηγεσία της Ν.Δ. τις ξεπέρασε. Έμεινα έξω από το ευρωψηφοδέλτιο της γιατί έτσι ήθελαν τα μεγάλα αφεντικά. Να είστε, όμως, βέβαιοι, πως ο λαός θα τιμωρήσει την αδικία αυτή.»

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχολίασε: «Ενδεχόμενες εθνικές εκλογές δεν πρόκειται να δώσουν λύση. Είναι βέβαιο όμως πως θα μπούμε σε μια φάση πολιτικών αναταράξεων σε όλα τα κόμματα».

Ο κ. Ψωμιάδης έκλεισε την περιοδεία του στην Κατερίνη κάνοντας βόλτα στην αγορά της πόλης.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous