Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014εκτύπωση
3.JPG
1.JPG
2.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Θράκη ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, επισκέφθηκε σήμερα (Πέμπτη 17/04/2014) την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη.

Απευθυνόμενος σε εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Κομοτηνής τόνισε ότι «οι Έλληνες Ευρωβουλευτές πρέπει να έχουν δυναμική παρουσία και στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει χώρος για κομματικούς τουρίστες».

Ερωτώμενος σχετικά με τη συμμετοχή του κόμματος DEB στις ευρωεκλογές του Μαΐου ξεκαθάρισε: «Σεβόμαστε απόλυτα τη Μουσουλμανική μειονότητα. Είναι Έλληνες, είναι αδέλφια μας. Από εκεί και πέρα κάθε κόμμα που συμμετέχει σε μια εκλογική αναμέτρηση πρέπει να σέβεται απόλυτα το σύνταγμα και τους νόμους του ελληνικού κράτους». Ακόμη εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση του από τη Ν.Δ. και στη συνέχεια επισκέφθηκε το κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε με κατοίκους.

Από την Αλεξανδρούπολη, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στη Θράκη, ο κ. Ψωμιάδης επισήμανε πως όλοι όσοι βρίσκονται στην Ένωση για την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και το λαό ανήκουν στη μεγάλη κεντροδεξιά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενώ μιλώντας για τη Ν.Δ. και το ενδεχόμενο αλλαγής της ονομασίας της σε Νέα Ελλάδα σημείωσε με νόημα πως: «Με αλλαγές ονομάτων και σβησίματα πυρσών, κανείς δεν κέρδισε».

Τέλος ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Αλεξανδρούπολη με επίσκεψη στον Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και στο κέντρο της πόλης.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous