Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, Η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ»

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014εκτύπωση
DSC_0065.JPG
DSC_0062.JPG
DSC_0066.JPG
DSC_0069.JPG
DSC_0073.JPG

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέφθηκε σήμερα (Τετάρτη 16/04/2014) την Καβάλα και τη Ξάνθη.

 

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους της Καβάλας ξεκαθάρισε ότι οι πόρτες της Ένωσης για την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. είναι ανοικτές σε όλους. «Κομματικά δεσμά δεν υπάρχουν, τα έχουμε γκρεμίσει. Με τους κ.κ. Πολύδωρα, Ζώη και Νικολόπουλο μας ενώνει η αγάπη για την πατρίδα» είπε και εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και τις ευρωεκλογές θα υπάρξουν αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό.

 

Όσον αφορά στους λόγους της παραίτησης του από τη Ν.Δ. ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε: «Κομματική ντουντούκα δεν κράτησα ποτέ, ούτε υπήρξα υποτελής του συστήματος. Μην ξεχνάτε πως εγώ έφυγα από βουλευτής γιατί ακριβώς δεν μπορούσα να δεχθώ τις πιέσεις, δεν μπορούσα να είμαι υποτακτικός κανενός. Η παρουσία μου στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ενοχλούσε, γιατί τα μεγάλα συμφέροντα θα έχαναν μια θέση».

 

Στη συνέχεια ο κ. Ψωμιάδης μετέβη στην Ξάνθη όπου απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τόνισε: «Εμείς προτάσσουμε το εθνικό και πατριωτικό συμφέρον πάνω από προσωπικές στρατηγικές. Η Ένωση για την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ήρθε να εκφράσει τη γνήσια, λαϊκή, αυθεντική κεντροδεξιά και είναι βέβαιο ότι θα εκπροσωπηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο. Είμαστε όλοι παιδιά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή».

 

Τέλος ερωτώμενος για το αν θα επέστρεφε ποτέ στη Ν.Δ. απάντησε: «Σε αυτήν τη γεννόσημη  Ν.Δ. της Πολιτικής Άνοιξης δεν μπορώ να συμμετάσχω».

 

Ο κ. Ψωμιάδης έκλεισε την περιοδεία του στην Ξάνθη συμμετέχοντας σε ραδιομαραθώνιο για την ενίσχυση του Γηροκομείου Ξάνθης και κάνοντας βόλτα στην αγορά της πόλης μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στέλιο Μωραΐτη.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous