Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΜΠΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ»

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014εκτύπωση
1.JPG
2.jpg
3.JPG
DSC_0012.JPG
DSC_00472.jpg
4.JPG
5.jpg

Από τις Σέρρες ξεκίνησε ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης τις προεκλογικές του περιοδείες ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του ήταν οι εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Σερρών όπου αφού μίλησε για την ανάγκη να μη σιωπήσει η φωνή της γιατί «υπηρετεί εθνικούς στόχους σε παραμεθόριους νομούς όπως οι Σέρρες», συνεχάρη δημοσιογράφους και τεχνικό προσωπικό για τη δουλειά που έχουν κάνει όλα τα χρόνια μέχρι σήμερα.

Ακολούθως παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπου τόνισε ότι μπήκε μπροστά προκειμένου να πετύχει την ενότητα της κεντροδεξιάς. Απαντώντας σε ερώτηση για τη συνεργασία του με τους κυρίους Β. Πολύδωρα, Χρ. Ζώη και Ν. Νικολόπουλο επανέλαβε πως «εμείς παραμένουμε στη γραμμή της ευθύνης, εκφράζουμε την αυθεντική, λαϊκή, πατριωτική κεντροδεξιά», ενώ εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην ίδρυση του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., τόνισε για ακόμη μια φορά οτι στο ευρωκοινοβούλιο απαιτούνται πατριωτικές φωνές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι κομπάρσος των εξελίξεων. Τη μάχη πρέπει να τη δώσουμε στις Βρυξέλλες, μάχη που δεν μπορεί να γίνει με νεροπίστολα».

Τέλος, ερωτηθείς για το πολιτικό του μέλλον απάντησε πως θα πάει σπίτι του μόνο όταν το αποφασίσει ο λαός.

Στη συνέχεια ο κ. Ψωμιάδης επισκέφθηκε το παζάρι των Σερρών όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο του εγχείρημα. Αμέσως μετά αναχώρησε για την πόλη της Δράμας.

Εκεί, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους της Δράμας όπου μεταξύ άλλων τόνισε: «Εμείς στην ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. είμαστε πατριώτες και όχι εθνικιστές. Δεν θα μας αφαιρέσει το δικαίωμα αυτό της αγάπης για την πατρίδα η ψευτοκουλτούρα του 2%. Ασφαλώς και μιας και βρισκόμαστε στη Μακεδονία, όλοι πλέον έχουμε καταλάβει πως όταν μιλάς για τη Μακεδονική γη, την τιμημένη αυτή γη, είσαι ξένος και εχθρός για το σύστημα».

Στη συνέχεια ο κ. Ψωμιάδης παρουσίασε τις βασικές αρχές του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., μίλησε για τη συνεργασία που ξεκίνησε με τους κ.κ. Β. Πολύδωρα, Χρ. Ζώη και Ν. Νικολόπουλο ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου, ενώ ερωτηθείς για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ν.Δ. σχολίασε: «Θα μας κρίνει όλους ο λαός, τον κ. Θόδωρο Ζαγοράκη και η Θύρα 4».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous