ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ: ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ¨ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ¨ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ… SUCCESS STORY

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014εκτύπωση
08.jpg

«Την ώρα που οι κύριοι Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Βενιζέλος πανηγυρίζουν για την έξοδο στις αγορές με ληστρικό επιτόκιο και την άφιξη της κυρίας Μέρκελ στην Αθήνα, μέσα στο τεχνητό κλίμα αισιοδοξίας που καλλιεργούν τα συστημικά ΜΜΕ, φαίνεται πως κάποιοι διέγραψαν από τη μνήμη τους το δράμα των 15.000 οικογενειών που εμπιστεύτηκαν τους κόπους μιας ζωής στο ελληνικό Δημόσιο.

Οι μικροομολογιούχοι έχασαν σε μία νύχτα τις αποταμιεύσεις τους, όταν ο κύριος Βενιζέλος και η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να τους αντιμετωπίσουν  ως επενδυτές και όχι σαν αποταμιευτές. Έτσι, δεν εξαιρέθηκαν από το PSI. Τα φυσικά πρόσωπα είχαν στα χέρια τους ομόλογα αξίας 1,2 δις ευρώ. Η πλειοψηφία αυτών  κατείχε ομόλογα αξίας 5.000-150.000, που ήταν αποταμιεύσεις μιας ολόκληρης ζωής, ο ιδρώτας και οι κόποι τους. Το έγκλημα τους ήταν ότι εμπιστεύτηκαν το κράτος τους…

Με το «κούρεμα» χάθηκε αυτομάτως το 53,5% της αξίας των ομολόγων.. Κάποιος που είχε για παράδειγμα ομόλογα 100.000 ευρώ, πήρε μόλις 15.000 ευρώ στο χέρι. Τα 53.000 χάθηκαν οριστικά ενώ τα υπόλοιπα 31.500 ευρώ θα τα πάρουν σε… βάθος χρόνου!

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός, πως ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημερινός πρωθυπουργός τους είχε τάξει προεκλογικά την πλήρη αποζημίωση τους. Ασφαλώς δεν είναι αυτή η μόνη προεκλογική δέσμευση που αθέτησε ο κύριος Σαμαράς.

Με τη ζωή, όμως, 15.000 οικογενειών, με τα χρήματα που αποταμίευσαν με κόπους και βάσανα, δεν μπορεί να παίζει κανείς. Ένα μεγάλο μπράβο στους δεκάδες Μητροπολίτες και Δημάρχους από όλη την Ελλάδα που ζητούν με επιστολές τους από την Κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, να επιστρέψουν στους ομολογιούχους τις αποταμιεύσεις τους.

 Τουλάχιστον εκεί στη συγκυβέρνηση σταματήστε να τους κοροϊδεύετε. Νοικοκυραίοι άνθρωποι είναι, όχι ψυχρά νούμερα…»

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous