ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ BLOG TAXALIA

Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014εκτύπωση
psomiadis.jpg

"Η υπόκλιση του υπουργού Εσωτερικών στους πολιτικούς εκβιασμούς του ΠΑΣΟΚ απέδειξε για μία ακόμη φορά το ποιος πραγματικά κυβερνά αυτό τον τόπο.

Μετά την αποχώρηση Κρανιδιώτη κατόπιν …συγκυβερνητικών εντολών, η τροπολογία που ανοίγει το δρόμο στο νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης να διεκδικήσει εκ νέου το δήμο παρά το δεδομένο κώλυμα εκλογιμότητας,-όλως τυχαίως την ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων – συνιστά τη μέγιστη πολιτική ξεφτίλα. Η χθεσινή ημέρα αποτελεί μαύρη σελίδα για τη Νέα Δημοκρατία.

Για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε πως το ΠΑΣΟΚ δίνει το ρυθμό και η φοβισμένη Νέα Δημοκρατία χορεύει. Και όλα αυτά, στο όνομα της διατήρησης της συνοχής της συγκυβέρνησης. Η εξουσιολαγνεία οδηγεί τους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου σε επικίνδυνες ατραπούς. Δικαιώνονται σήμερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και οι γνήσιοι εκφραστές του Καραμανλισμού.

Τα όσα έγιναν στο ελληνικό Κοινοβούλιο το βράδυ της Τρίτης εξηγούν πολλά: Όπως για παράδειγμα το γιατί ο κύριος Σαμαράς αρνήθηκε την κάθοδο μου στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν ήταν σωστός απέναντι μου, δεν συμπεριφέρθηκε αντρίκια. Και εδώ που τα λέμε, τι να τον κάνεις τον Ψωμιάδη όταν έχεις συμμαχήσει με τον Πάγκαλο;

Η τράπουλα λοιπόν ήταν σημαδεμένη, το παιχνίδι στημένο από την αρχή. Μια ομάδα θεωρεί τη χώρα ιδιοκτησία της. Με εντολή πρεσβειών και των μεγάλων αφεντικών ο Δήμος Θεσσαλονίκης παραδόθηκε αμαχητί στο σημερινό δήμαρχο. Η δική μου παρουσία στο Δήμο θα ήταν εμπόδιο στα σχέδια τους.   

Συγχαρητήρια κύριε Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας, κερδίσατε την πρώτη αυτοδιοικητική νίκη: Το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Τώρα έμεινε να πετύχετε και το δεύτερο μεγάλο στόχο σας: Να διαλύσετε την παράταξη που ίδρυσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής. Είστε σε καλό δρόμο…"

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous