Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ»

Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014εκτύπωση
05.jpg

Σχολιάζοντας την απόφαση του Φαήλου Κρανιδιώτη να αποσύρει την υποψηφιότητα του από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Αποτελεί ίσως παγκόσμια πρωτοτυπία, ένα κόμμα εξουσίας να άγεται και να φέρεται σε τέτοιο βαθμό όσο η ΝΔ, αναφορικά με τις επιλογές των προσώπων που θα στελεχώσουν το ίδιο το ψηφοδέλτιο της.

Το απαγορευτικό που επιβλήθηκε και στο Φαήλο Κρανιδιώτη κατόπιν «πράσινων» παρεμβάσεων,  αποδεικνύει πως η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει πλέον πλήρως τον προσανατολισμό της.

Ίσως βέβαια η επίκληση της διατήρησης της συνοχής της συγκυβέρνησης προσφέρει  μια πολύ καλή αφορμή στην ηγεσία του κόμματος να απαλλαγεί από ενοχλητικές φωνές, όπως ήμουν για παράδειγμα εγώ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Βύρωνας Πολύδωρας, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Χρήστος Ζώης, ο Νικήτας Κακλαμάνης κ.α., αγωνιστές που δεν ήμασταν αρεστοί στα μεγάλα αφεντικά.

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να θυμούνται εκεί στη Συγγρού, πως οι πολίτες πριν δύο χρόνια ψήφισαν ΝΔ και Αντώνη Σαμαρά, όχι ΠΑΣΟΚ και Βαγγέλη Βενιζέλο..."

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous