ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟ

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014εκτύπωση
02.jpg

Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο απέστειλε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης,  εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα συνεχίσει και διευρύνει το έργου του προκατόχου του και θα σταθεί στο πλευρό όλων των πολιτών της Πιερίας.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να Σας συγχαρώ για την πανάξια εκλογή Σας στο μητροπολιτικό θώκο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Στο πρόσωπο Σας είμαι βέβαιος πως η κοινωνία της Πιερίας θα βρει τον άξιο διάδοχο του Μητροπολίτη πρώην κ. Αγαθόνικου, πως θα συνεχίσετε και θα ενδυναμώσετε με το δυναμισμό, το πλεόνασμα αγάπης και την αποφασιστικότητα Σας το τιτάνιο έργο που προσέφερε, διακονώντας τη μακεδονική αυτή Μητρόπολη επί 30 έτη.

Η πολυετής προσφορά Σας ως Πρωτοσύγγελου στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και Ναούσης, η εργατικότητα Σας, η απλότητα των τρόπων Σας, η καθολική εκτίμηση προς το πρόσωπο Σας, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για τη νέα πορεία που ξεκινάτε στην υπηρεσία της Εκκλησίας, προς όφελος όλων των πολιτών.

Καλή δύναμη!

 

 

Με αισθήματα σεβασμού και υικής αφοσίωσης,

 

 

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous