Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ»

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014εκτύπωση
08.jpg

Συγχαρητήρια επιστολή στο Ελληνικό Κολλέγιο απέστειλε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή τη διπλή επιτυχία των ομάδων βόλεϊ του σχολείου που κατέκτησαν -σε αγόρια και κορίτσια- τις πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις ομάδες βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης για το θρίαμβο τους, να πετύχουν το νταμπλ στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη πριν μερικές ημέρες στην Αθήνα.

Οι πρώτες θέσεις που πανάξια κατέκτησαν, κερδίζοντας στους τελικούς τα αγόρια το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού και τα κορίτσια τη Σχολή Μωραΐτη, αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλετε για την προαγωγή του αθλητισμού, ως συστατικό της ουσιαστικής παιδείας που προσφέρετε σε κάθε μαθητή και μαθήτρια.

Εύχομαι ολόψυχα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στην Πορτογαλία, να δούμε τα παιδιά του Ελληνικού Κολεγίου να μας κάνουν εθνικά υπερήφανους, να σηκώσουν τη γαλανόλευκη στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Θερμά συγχαρητήρια, καλή δύναμη στη δύσκολη συνέχεια!»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous