Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ»

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014εκτύπωση
04.jpg

Σχολιάζοντας πρόσφατες δηλώσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήταν λάθος μου να μην αναγνώριζα πως έστω και καθυστερημένα, ένας πρώην υπουργός της κυβέρνησης και σήμερα υποψήφιος Περιφερειάρχης αναγνωρίζει το τεράστιο έργο που επιτελέστηκε την περίοδο των διοικήσεων Ψωμιάδη.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε με τις δηλώσεις του ένα γενναίο βήμα για την αποκατάσταση μιας αλήθειας που έγιναν επανειλημμένες προσπάθειες να θαφτεί τα τελευταία δυο χρόνια.

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως ενόψει των επερχόμενων εκλογών ο περίφημος ¨αποψωμιαδισμός¨ της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρέμεινε μόνο ως εύπεπτο σύνθημα στα χείλη των νεοφώτιστων, που βιαζόντουσαν τότε, ενάμισι μόλις χρόνο πριν, να αποτάξουν ¨τα μεγάλα λόγια, το λαϊκισμό, τις υποσχέσεις, το χάϊδεμα αυτιών μιας διοίκησης με ξεπερασμένη νοοτροπία¨.

Είναι ασφαλώς ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, πως ο σημερινός Περιφερειάρχης αναγνώρισε τη δυναμική της πλειοψηφίας των περιφερειακών συμβούλων της ομάδας Ψωμιάδη, -παρά την αρνητική άποψη που είχε κατ’ αρχήν για πολλούς από αυτούς- σπεύδοντας να ανακοινώσει τη συμπόρευση τους με την ¨Αλληλεγγύη¨.

Φαίνεται πως τελικά η ομάδα μου, η οικογένεια μου, οι συνάδελφοι μου, δεν ήταν τόσο ¨κουρασμένοι¨ και αποτυχημένοι, όσο κάποιοι ήθελαν να παρουσιάζουν…»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous