Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014εκτύπωση
ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ Κ.Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.ΙΕΡΩΝΥΜΟ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Στην Κωνσταντινούπολη μετέβη σήμερα Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης, προκειμένου να παραστεί στην Πανηγυρική Πατριαρχική Θεία Λειτουργία  στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι για την Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Ο κ. Ψωμιάδης, με αφορμή τη Σύναξη στην Πόλη των Προκαθημένων όλων των Ορθοδόξων Εκκλησιών, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με Ιεράρχες με τους οποίους γνωρίζεται από το παρελθόν. Παράλληλα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ήταν και αυτός παρών στη Θεία Λειτουργία.

Αμέσως μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουμε στραμμένο το βλέμμα μας στον Οικουμενικό Θρόνο, αντλούμε δύναμη και  κουράγιο. Γιορτάσαμε σήμερα εδώ στην Κωνσταντινούπολη το θρίαμβο της Ορθοδοξίας, την αναστήλωση των αγίων και ιερών εικόνων. Με όπλα την Πίστη μας, τις Αρχές και τις Αξίες μας, καλούμαστε να παραδειγματιστούμε από τον αγώνα για την αποκατάσταση των εικόνων, ώστε να παλέψουμε για την επιστροφή της αισιοδοξίας στην Ελλάδα, την αναστήλωση της Ελπίδας.»

Από την Κωνσταντινούπολη ήταν προγραμματισμένο ο κ. Ψωμιάδης να μεταβεί στις Βρυξέλλες για σειρά επαφών με συνεργάτες και φίλους.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous