ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΟΛΟΙ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ;»

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014εκτύπωση
03.jpg

Σχολιάζοντας τη φημολογία που θέλει υποψηφίους να ζητούν τη στήριξη του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Ξαφνικά με αγάπησαν όλοι. Που ήταν άραγε όλοι αυτοί όταν εγώ ανέβαινα  το δικό μου Γολγοθά;

Δεν επιτρέπω σε κανέναν να παίζει με το όνομα μου χάριν εντυπώσεων. Οι πάντες γνωρίζουν τι συνέβη πριν ένα χρόνο, όταν τα τηλέφωνα… ζωντάνεψαν ένα βράδυ Παρασκευής και κάποιοι υπάκουσαν στις άνωθεν εντολές, εντολές που ήθελαν την πολιτική μου εξόντωση, επιλέγοντας τότε  την πειθαρχία από τη συνείδηση, την αξιοπρέπεια και το σεβασμό στους ψηφοφόρους.

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να ακολουθήσω τις μεθοδεύσεις ορισμένων, ιδιαίτερα αυτών που με πέταξαν στην κρεατομηχανή, διαγράφοντας εν μια νυκτί την προσφορά μου στην Πατρίδα και την Παράταξη. Διαγράφοντας ότι στη ψυχή και στη συνείδηση των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειάρχης παραμένει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στέγνωσε η ψυχή μου βλέποντας την αδικία σε βάρος μου και σε βάρος της οικογένειας μου. Να ξέρουν, όμως, πως με έκαναν σίγουρα πιο σοφό και πιο δυνατό, καθώς αυτό το χρόνο της πολιτικής εξορίας είχα την ευκαιρία να βρω τα σκαλοπάτια της ελευθερίας μου και να μάθω τους πραγματικούς φίλους μου.

Τις προκλήσεις τις αντιμετώπισα με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Με σεβασμό στον ελληνικό λαό. Και έτσι θα κινηθώ στο άμεσο μέλλον. Το ταξίδι με το δισάκι μου στον ώμο συνεχίζεται. Στην αποστρατεία θα με στείλει ο λαός και όχι τα κακά πνεύματα στου Μαξίμου και στη Συγγρού».   

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous