Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ»

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014εκτύπωση

Σχολιάζοντας την είδηση πως ολοκληρώνεται το νομοθετικό πλαίσιο για τη σύσταση και λειτουργία υδατοδρομίων στην Ελλάδα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με δεδομένο τον παρατεταμένο ακτοπλοϊκό αποκλεισμό της Θεσσαλονίκης, η είδηση πως αίρονται οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που απέτρεπαν την προσθαλάσσωση υδροπλάνων στις ελληνικές θάλασσες φέρνει αισιόδοξα μηνύματα, τόσο προς την κατεύθυνση της τόνωσης του τουριστικού ρεύματος όσο και προς την ενίσχυση της αγοράς εργασίας. Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης και κατ’ επέκταση όλης της βόρειας Ελλάδας αλλά και οι τουρίστες από τα Βαλκάνια και τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης που φτάνουν στη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο αποκτούν πλέον ευχερέστερη πρόσβαση στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, ξεπερνώντας το σκόπελο της αναγκαστικής μετάβασης στα λιμάνια του Βόλου, του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Τώρα μένει μόνο να δούμε πράξεις. Να υποστηριχθούν από την κυβέρνηση οι επενδυτικές πρωτοβουλίες των εταιρειών που έχουν ήδη ή αναμένεται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και αδυνατούσαν μέχρι σήμερα λόγω έλλειψης συντονισμού και του ανάλογου νομοθετικού πλαισίου για τη σύσταση υδατοδρομίων.Τα υδροπλάνα μπορούν να δώσουν λύσεις, αρκεί να τρέξουμε, να μην μείνουμε στις εξαγγελίες.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous