Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014εκτύπωση

Σχολιάζοντας το αίτημα των Τουρκικών Αερογραμμών για την έναρξη δεύτερης καθημερινής πτήσης από Θεσσαλονίκη για Κωνσταντινούπολη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν χωρά καμιά αμφιβολία, πως η άφιξη της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη συνέβαλε καταλυτικά στην τόνωση του τουριστικού ρεύματος προς τη βόρεια Ελλάδα, άνοιξε ένα παράθυρο στις αγορές του κόσμου, έδωσε πολύτιμες ανάσες στη σκληρά δοκιμαζόμενη τοπική οικονομία. Με δεδομένο το αυξημένο ενδιαφέρον, όπως αποτυπώνεται από την πληρότητα των δρομολογίων, είναι σαφές πως η δρομολόγηση δεύτερης ημερήσιας πτήσης από και προς την Κωνσταντινούπολη θα έχει πολλαπλά οφέλη για τη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε είχα επισημάνει από την πρώτη στιγμή την ανάγκη αεροπορικής σύνδεσης της Σμύρνης με τη Θεσσαλονίκης αλλά και την επέκταση των δρομολογίων των Τουρκικών Αερογραμμών στα Γιάννενα. Με γνώμονα λοιπόν το συμφέρον της πόλης αλλά και ολόκληρης της βόρειας Ελλάδας είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τις πρωτοβουλίες κάθε εταιρίας που εντάσσουν τη Θεσσαλονίκη στο πτητικό τους πρόγραμμα. Είναι, όμως, προφανές, πως και η τουρκική πλευρά πρέπει να σταματήσει να ενθαρρύνει μονοπωλιακές καταστάσεις υπέρ μιας συγκεκριμένης εταιρίας, προσβλέποντας στην καθιέρωση του αεροδρομίου Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης σε διεθνή αεροπορικό κόμβο. Είναι ώρα να δούμε και ελληνικά φτερά να προσγειώνονται στην Πόλη προερχόμενα από τη Θεσσαλονίκη.Ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών οφείλει να υπάρχει ώστε να οδηγεί στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ανταγωνισμός, όμως, θεμιτός και χωρίς μεροληπτική διάθεση. Είμαι βέβαιος πως με καλή διάθεση από όλες τις πλευρές θα βρεθεί η χρυσή τομή, η Θεσσαλονίκη θα βγει από τον αεροπορικό αποκλεισμό στον οποίο είχε περιέλθει τα τελευταία χρόνια.»   

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous