Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΥΡΙΟΙ, ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΤΕ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ»

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014εκτύπωση

Σχολιάζοντας το μέλλον της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στη Βόρεια Ελλάδα και αφού παρευρέθηκε στη σχετική εκδήλωση ενημέρωσης που διοργάνωσε η ΕΣΗΕΜ-Θ στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Η Θεσσαλονίκη απαιτεί καθαρές κουβέντες, όχι άλλα μισόλογα.  Κύριοι, πάψτε να φιμώνετε τη Βόρεια Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη ενωμένη δικαιούται και πρέπει να έχει ένα κανονικό δημόσιο κανάλι που θα μεταφέρει σε όλο τον κόσμο τη φωνή και τις αγωνίες των κατοίκων της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι εποχές της ΥΕΝΕΔ πέρασαν ανεπιστρεπτί. Ανταποκριτικά γραφεία και κάθε άλλη μεσοβέζικη λύση όχι μόνο προσβάλουν τους Βορειοελλαδίτες, αλλά και ενισχύουν τις φωνές εκείνες που διχάζουν την Ελλάδα μας. Εμείς θέλουμε ένα κανάλι που να λειτουργήσει ως φάρος ενότητας και όχι ως αιτία διχασμού. Είδηση δεν είναι μόνο ότι γίνεται στο Κολωνάκι και στην πλατεία Συντάγματος. Επιτέλους, μη μας στερείτε και τα ελάχιστα που έχουμε.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous