Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΥΖΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014εκτύπωση

Με αφορμή καταγγελίες ορυζοπαραγωγών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν,  ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δίνει (στα λόγια) προτεραιότητα στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής γεωργίας και στην επανάκαμψη της αγροτικής οικονομίας, οι ορυζοπαραγωγοί της Ελλάδας βλέπουν το προϊόν τους να μένει αδιάθετο και το εισόδημα τους να συρρικνώνεται διαρκώς.Το ποιοτικό ελληνικό ρύζι που θα έπρεπε να αποτελεί σημείο αναφοράς στην προσπάθεια αναγέννησης της πρωτογενούς παραγωγής, παραμένει αδιάθετο στις αποθήκες λόγω των αθρόων εισαγωγών ρυζιού από χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας αλλά και της απόφασης του αρμόδιου Υπουργείου να προχωρήσει στη ματαίωση του επισιτιστικού προγράμματος διανομής ρυζιού. Είναι σαφές πως με τις συνεχείς νέες φορολογικές επιβαρύνσεις, την αύξηση του φόρου εισοδήματος, την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, το ¨χαράτσι¨ στις γεωτρήσεις αλλά και της ¨στάσης πληρωμών¨ που έχουν κηρύξει βιομήχανοι και έμποροι, οι ορυζοπαραγωγοί αντιμετωπίζουν το φάσμα του οικονομικού στραγγαλισμού.Καλώ όλους τους αρμόδιους φορείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Η ανάπτυξη δεν θα έρθει με ευχολόγια, αλλά με την ουσιαστική στήριξη και ενίσχυση του αγροτικού τομέα που σήμερα δοκιμάζεται βάναυσα. Και εν πάση περιπτώσει, σταματήστε να προσβάλετε τους ορυζοπαραγωγούς, σταματήστε να προσβάλετε όλους τους αγρότες.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous