Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ»

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013εκτύπωση

 

Επιστολή στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ημαθίας Γιώργο Αρβανίτη απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης συγχαίρει τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων της μαρτυρικής πόλης Νάουσας για την απόφαση τους να αρνηθούν τη δωρεά πετρελαίου την οποία θέλει να κάνει στα σχολεία της πόλης ο επιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος και τονίζει πως το παράδειγμα τους θα έπρεπε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για «αυτοδιοικητικούς φορείς του τόπου μας που στο όνομα της οικονομικής κρίσης ανοίγουν κερκόπορτες με πρόσχημα τη δήθεν ανακούφιση των μαθητών που υποφέρουν σε παγωμένες αίθουσες διδασκαλίας.»

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

 

Θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να σας συγχαρώ για την απόφαση σας να αρνηθείτε τη δωρεά πετρελαίου την οποία θέλει να κάνει στα σχολεία της Νάουσας ο γνωστός επιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος.

Με την περήφανη, σθεναρή στάση σας αποδείξατε πως υπάρχει ακόμη ελπίδα, πως η Ελλάδα της εθνικής αξιοπρέπειας είναι ακόμη εδώ, αντιστέκεται, δεν ανέχεται ελεημοσύνες από τους υποστηρικτές της σκοπιανής προπαγάνδας.

Το ηχηρό ΟΧΙ στις ύπουλες δωρεές θα έπρεπε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για αυτοδιοικητικούς φορείς του τόπου μας που στο όνομα της οικονομικής κρίσης ανοίγουν κερκόπορτες με πρόσχημα τη δήθεν ανακούφιση των μαθητών που υποφέρουν σε παγωμένες αίθουσες διδασκαλίας.

Γραικύλοι και Νενέκοι υπήρχαν πάντα δυστυχώς στη μακραίωνη ελληνική ιστορία.

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων της μαρτυρικής σας πόλης έχοντας στο πλευρό τους τη νεολαία μας, τους μαθητές και τις μαθήτριες, έδωσαν ένα καλό μάθημα στους Έλληνες (κατ’ όνομα) που είναι έτοιμοι να δώσουν για μια ακόμη φορά γη και ύδωρ. Ας κρατήσει ο κύριος Σόρος τις φιλανθρωπίες του για τα σχολικά ιδρύματα των Σκοπίων.

Την ελληνικότητα μας δεν την παραδίδουμε.

Νερό στο κρασί μας για το μείζον εθνικό ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας εμείς δεν βάζουμε, όποιο και αν είναι το κόστος της επιλογής μας αυτής.

Σας συγχαίρω για μία ακόμη φορά.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous