Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ»

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις οφειλές του ελληνικού Δημοσίου απέναντι στον ΟΑΣΘ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλώ για μία ακόμη φορά το ελληνικό δημόσιο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και να τακτοποιήσει άμεσα τις υπόλοιπες οφειλές του απέναντι στον ΟΑΣΘ, έναν Οργανισμό με πολυετή παρουσία και μέγιστη κοινωνική προσφορά στα δρώμενα της πόλης.

Η λύση που δόθηκε την προηγούμενη Παρασκευή με την εξόφληση μέρους των οφειλομένων στους εργαζόμενους την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή είναι αποσπασματική και δεν μπορεί να επαναληφθεί.

Πρέπει να θυμηθούν εκεί στην Αθήνα ότι εδώ στη ¨συμπρωτεύουσα¨ δεν έχουμε την πολυτέλεια της επιλογής μέσου μεταφοράς εκτός από τα λεωφορεία και τα ταξί, δεν υπάρχει ούτε μετρό, ούτε τραμ, ούτε προαστιακός ούτε ηλεκτρικός, παρά μόνο εργοτάξια και σκέψεις.

Εάν σταματήσουν τα δρομολόγια των λεωφορείων καταργείται ουσιαστικά το δικαίωμα της μετακίνησης για τη συντριπτική πλειοψηφία του επιβατικού κοινού με προφανείς ολέθριες συνέπειες και για τη λειτουργία της αγοράς σε μια ούτως ή άλλως τραγική χρονική περίοδο.

Το ελληνικό δημόσιο ας αναλάβει τις ευθύνες του και ας πάψει να δικαιώνει αυτούς που το αποκαλούν το μεγαλύτερο μπαταχτσή. Άλλωστε το να παρουσιάζεις πλεονάσματα όταν δεν πληρώνεις κανέναν, δεν απαιτεί και πτυχίο οικονομολόγου..»

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous