Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας την αναταραχή στο χώρο της υγείας μεταξύ του Υπουργείου και των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλώ και τις δύο πλευρές, το υπουργείο Υγείας και τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, να καθίσουν άμεσα στο τραπέζι του διαλόγου, ώστε να βρεθεί μια δίκαιη, συμβιβαστική λύση που θα εκτονώσει τη ζοφερή κατάσταση που έχει προκύψει.

Οι ακραίες φωνές και αντιδράσεις, οι εμπρηστικές δηλώσεις, η αδιαλλαξία, δεν οδηγούν πουθενά.

Όπως δεν οδηγεί πουθενά η απαξίωση  των γιατρών του ΕΟΠΥΥ που στη συντριπτική τους πλειοψηφία επιτελούν το λειτούργημα τους, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, μένοντας πιστοί στον Όρκο του Ιπποκράτη. Είναι επιβεβλημένο να επιστρέψει άμεσα η λογική και η σύνεση στον καταταλαιπωρημένο χώρο της υγείας.

Εντέλει, θύματα της εκρηκτικής αυτής κατάστασης είναι οι πολίτες που ήδη ταλαιπωρούνται, χωρίς να φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες. Ας έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αυτή κατά νου, πως απόλυτη προτεραιότητα έχει η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, και όχι η μάχη χαρακωμάτων που έχει ξεκινήσει.»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous