Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΜΟΝΙΜΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΝΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη σχετικά με την πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Νίκης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε μια πόλη όπου το μόνο δημόσιο μέσο μεταφοράς είναι το λεωφορείο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επιμένει στην πολιτική των πεζοδρομήσεων, αδιαφορώντας για τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί στο ήδη επιβαρυμένο κυκλοφοριακό της πόλης η απόφαση αυτή.

Η μόνιμη πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Νίκης έχει γίνει πλέον εμμονή για το δήμαρχο της πόλης, ο οποίος αρνείται να αντιληφθεί την πραγματικότητα της Θεσσαλονίκης, αρνείται να κατανοήσει πως η ¨απόδοση όλων των κοινόχρηστων χώρων στους πεζούς¨ είναι ένα εύπεπτο σύνθημα, πλην όμως ουτοπικό με τα τώρα δεδομένα.

Προφανώς δεν μπορεί να αντιληφθεί, πως η Μητροπόλεως δεν μπορεί να ¨σηκώσει¨ το βάρος όλης της κίνησης των αυτοκινήτων προς τα ανατολικά, με τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν και στην αστυνόμευση, μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των στελεχών της Τροχαίας.

Ο κύριος Μπουτάρης πριν αρχίσει τις πεζοδρομήσεις και τις ποδηλατάδες οφείλει πρώτα να σταματήσει να βάζει εμπόδια στην ολοκλήρωση των εργασιών του Μετρό, ενός έργου πνοής που θα δώσει λύσεις και θα ανακουφίσει την πόλη.

Και ακόμη, ας σταματήσει να πανηγυρίζει για την παράδοση της αναπλασμένης Νέας παραλίας, ενός έργου που πολέμησε όταν ήταν στα αντιπολιτευτικά έδρανα όσο λίγοι.

Το να καρπώνεσαι, όπως έχω τονίσει επανειλημμένα, τα έργα του προκατόχου σου και να τα περιφέρεις ως δικά σου τρόπαια δεν σε τιμά, ούτε ως πολιτικό ούτε ως άνθρωπο…»

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous