Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013εκτύπωση

Με αφορμή την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σεβασμός στο κοινωνικό φαινόμενο που λέγεται Άρης. Η απόρριψη της αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 προσθέτει νέα εμπόδια στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση του ιστορικού σωματείου και όλη η οικογένεια του Άρη για την επίτευξη του κοινού στόχου, την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ.

Οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η διοίκηση των ¨κιτρινόμαυρων¨ για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πιστωτών της θεωρώ πως θα έπρεπε να αναγνωριστούν και να εκτιμηθούν σε αυτό το ζοφερό οικονομικό περιβάλλον.

Σε καμία περίπτωση ο Άρης δεν πρέπει να μείνει απροστάτευτος. Τα όποια λάθη έγιναν στο παρελθόν δεν μπορούν να υπονομεύουν διαρκώς τις συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλλονται για την αναγέννηση της ομάδας, την επιστροφή της στους πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος.

Είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα επικρατήσει η λογική, ο Άρης που φέτος ετοιμάζεται να γιορτάσει τον ένα αιώνα παρουσίας στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της πατρίδας μας θα μπορέσει απερίσπαστος να ακολουθήσει την πορεία εξυγίανσης που έχει χαράξει το τελευταίο διάστημα.

Μια πορεία που θα τον οδηγήσει στον απεγκλωβισμό από τα φαντάσματα του παρελθόντος και θα του ανοίξει το δρόμο για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous