Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ»

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013εκτύπωση

Σχετικά με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για την κατάργηση των εκκλησιαστικών σχολείων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι προφανές πως η επιχείρηση αποχριστιανοποίησης της Ελλάδας καλά κρατεί. Στο στόχαστρο τώρα μπήκαν τα εκκλησιαστικά γυμνάσια και λύκεια της Πατρίδας μας, τα οποία κάποιοι ¨φωστήρες¨  επιδιώκουν να καταργήσουν στο όνομα της οικονομικής κρίσης.

Έχω δηλώσει και παλαιότερα πως συγκεκριμένοι κύκλοι εξυπηρετούνται από την επίκληση των Μνημονίων και της Τρόικα ώστε να υλοποιήσουν τα δόλια σχέδια τους για τη διάλυση της άρρηκτης διασύνδεσης Ελληνισμού και Χριστιανισμού, της θρησκευτικής και εθνικής ενότητας των Ελλήνων.

Τα εκκλησιαστικά σχολεία προικίζουν την Εκκλησία μας με μορφωμένους ιερείς. Και προφανώς καταρτισμένοι ιερείς μπορούν να γίνουν ηγέτες για το λαό αυτές τις τραγικές εποχές.

Αυτή η προοπτική όμως ενοχλεί αυτούς που επιδιώκουν την πολιτιστική, θρησκευτική και εν τέλει εθνική αλλοτρίωση των Ελλήνων.

Γι’ αυτό και επιδιώκουν την κατάργηση των εκκλησιαστικών ακαδημιών και σχολείων. Είμαι βέβαιος ότι η Εκκλησία και το Υπουργείο Παιδείας δεν θα υποκύψουν στις πιέσεις, θα υπενθυμίσουν πως Ορθοδοξία και Ελληνισμός είναι έννοιες ταυτόσημες».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous