Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ»

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και όπου δεν γίνεται αναφορά στη Γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολής, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αρνούμαι να πιστέψω πως ένα κυρίαρχο κράτος λειτούργησε κατόπιν υποδείξεων ξένων κυβερνήσεων, «θάβοντας» στην κυριολεξία  ένα ιστορικό γεγονός που σημάδεψε ανεξίτηλα τη μοίρα του Ελληνισμού της Ανατολής.

Η μη συμπερίληψη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο στο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που κατετέθη στη Βουλή συνιστά ξεκάθαρα μια δεύτερη Γενοκτονία για όλους τους Έλληνες και εκθέτει ανεπανόρθωτα τους συντάκτες του.

Ασφαλώς το Ολοκαύτωμα των Εβραίων είναι μια πραγματικότητα, ένα τραγικό γεγονός που καταδικάζεται από όλη την ανθρωπότητα.

Δεν μπορούμε, όμως, δεν μας επιτρέπεται, εμείς οι Έλληνες να διαγράφουμε αβασάνιστα από την ιστορική μνήμη το Ολοκαύτωμα του δικού μας προσφυγικού λαού, των Ελλήνων που σφαγιάστηκαν, στο όνομα της εθνικής ολοκλήρωσης της γειτονικής χώρας. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές.

Ελπίζω και εύχομαι αυτοί οι ελληνόφωνοι που κατέθεσαν αυτή την παρωδία προς ψήφιση στη Βουλή, να αλλάξουν το σχετικό άρθρο 2 και να συμπεριλάβουν τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι βουλευτές που θα κληθούν να το ψηφίσουν, θα είναι υπόλογοι απέναντι στην ιστορία, απέναντι στις μνήμες των χιλιάδων νεκρών και εν τέλει, απέναντι στη συνείδηση τους…»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous