Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ»

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν την Τρόικα να πιέζει προς την κατεύθυνση της επαναφοράς του ΦΠΑ στην εστίαση στο 23%, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι πλέον προφανές πως οι υψηλόμισθοι υπαλληλίσκοι των Βρυξελλών έχουν αποθρασυνθεί, λειτουργώντας με τη λογική του τραμπούκου, εκβιάζοντας μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και έναν ολόκληρο λαό που υποφέρει.

Είχα δηλώσει πριν αρκετούς μήνες πως πρέπει κάποτε να πούμε και μερικά περήφανα όχι, να καταλάβουν και οι δανειστές μας πως δεν είμαστε προτεκτοράτο εδώ, αλλά μια κυρίαρχη χώρα με αξιοπρεπείς πολίτες. Οι απειλές δεν μπορούν και δεν πρέπει να γίνουν ανεκτές.

Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση ήταν μία από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά που υλοποιήθηκε. Είμαι βέβαιος πως ο πρωθυπουργός της χώρας έθεσε τις δικές του κόκκινες γραμμές. Οποιαδήποτε υποχώρηση θα αποτελέσει ολέθριο σφάλμα…»

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous