Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ»

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013εκτύπωση

Σχετικά με την επιστροφή των μηχανοκίνητων τμημάτων στη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επιστροφή των μηχανοκίνητων τμημάτων στις στρατιωτικές παρελάσεις αποτελεί μια ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που επιχειρούν τα τελευταία χρόνια να υποβαθμίσουν τη σημασία και τη δυναμική των παρελάσεων, προσβλέποντας εν τέλει στην κατάργηση τους.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος έπραξε το σωστό, αποκατέστησε τη λογική, ικανοποίησε το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για μια παρέλαση κανονική και όχι κολοβή,  μια παρέλαση αντάξια της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Οι φτηνές δικαιολογίες περί ¨υψηλού κόστους¨ καταρρίφθηκαν από την ευγενική προσφορά των καυσίμων από ένα πατριώτη επιχειρηματία.

Υπάρχουν ασφαλώς και οι αντίθετες φωνές, αυτές των ψευτοκουλτουριάρηδων και των ¨προοδευτικών¨, που ενοχλούνται από τις παρελάσεις. Όχι βέβαια από όλες τις παρελάσεις, αλλά από αυτές που ενισχύουν το φρόνημα του λαού, την εθνική μας υπερηφάνεια, τις παρελάσεις που έχουν στο επίκεντρο την Πατρίδα.

Στην Ελλάδα ο εθνομηδενισμός έγινε πλέον μόδα, «φοριέται» παντού, φλερτάρει με την εξουσία. Εμείς που μεγαλώσαμε με άλλες αξίες και ιδανικά δεν βγάζουμε το εθνικό φρόνημα στο σφυρί. Γιατί η αγάπη για την Πατρίδα δεν έχει τιμή. Το εθνικό και πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων δεν κοστολογείται.»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous