Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ»

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013εκτύπωση

Σχετικά με τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στην Ελλάδα του 2013 είναι πλέον ποινικό αδίκημα και διώκεσαι αν έχεις ακίνητη περιουσία που απέκτησες με κόπους και θυσίες. Είναι σαφές πως αυτό το φορομπηχτικό αμόκ δεν μπορεί να συνεχιστεί. Άνθρωποι νοικοκύρηδες κινδυνεύουν να καταντήσουν κλέφτες, φοροφυγάδες και απατεώνες για να σώσουν τις οικογένειες τους.

Μόνο φέτος οι Έλληνες θα πληρώσουν σε φόρους για την ακίνητη περιουσία τους όσα συνολικά είχαν υποχρεωθεί να καταβάλουν από το 2005 έως το 2010! Μάλιστα σε λίγους, μόλις, μήνες καλούμαστε να πληρώσουμε τρεις ΦΑΠ, του 2011, 2012 και του 2013…

Έχω προειδοποιήσει από τον Ιανουάριο, πως η ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας επισπεύδει την κοινωνική έκρηξη, τον ξεσηκωμό ενός λαού που δεν έχει πλέον τίποτα να χάσει, οργισμένου και απελπισμένου, που βλέπει τη ζωή του να ισοπεδώνεται.

Υπενθυμίζω πως το πλιάτσικο στις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων για μια ακίνητη περιουσία που δεν αποδίδει πλέον σχεδόν τίποτα είναι βέβαιο πως θα οδηγήσει σε ¨δημοσιονομικό και κοινωνικό Βατερλώ¨, όπως είχε εύστοχα επισημάνει στο παρελθόν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων Στράτος Παραδιάς.

Καλώ την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να αποκαταστήσει την επαφή της με την πραγματικότητα, να σταματήσει να φορτώνει με βάρη τα μόνιμα υποζύγια, τους πολίτες που έχουν εξαντληθεί, να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών.

Φτάνει επιτέλους κύριε Στουρνάρα. Γιατί τέτοιο μένος; Ρωτάτε αν ο ελληνικός λαός μπορεί να πληρώσει αυτούς τους φόρους;

Γιατί στο τέλος, μέχρι να έρθει αυτή η περίφημη ¨ανάπτυξη¨ που όλο έρχεται αλλά κανείς δεν τη βλέπει, βλέπω τις αντοχές να εξαντλούνται και την κοινωνία να αποδεκατίζεται..»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous