"ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ"

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΝΔ Θεσσαλονίκης μετά την εκδήλωση κατά της βίας που διοργανώθηκε στο Λευκό Πύργο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έδωσα τη Δευτέρα το παρών σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία που ανέλαβε η νεολαία της ΝΔ Θεσσαλονίκης στο Λευκό Πύργο, στέλνοντας ένα συμβολικό μήνυμα κατά της βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Με έκπληξη διαπίστωσα διαβάζοντας το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε λίγο αργότερα η Διοικούσα Επιτροπή, πως δεν υπήρχε καμία αναφορά στην παρουσία μου στην εκδήλωση.

Προφανώς ξέχασαν κάποιοι πως χαρίζω νίκες στη Νέα Δημοκρατία από το 2003, πως πριν τρία χρόνια ήμουν ο πρώτος εκλεγμένος από το λαό  Περιφερειάρχης στην κεντρική Μακεδονία και πως πριν μόλις ένα χρόνο, ο Αντώνης Σαμαράς με όρισε εν λευκώ επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα στη βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.

Ξέρω πολύ καλά τα ... φιλικά αισθήματα κάποιων στη ΝΔ Θεσσαλονίκης για το πρόσωπο μου. Πανηγύριζαν όταν κηρύχθηκα έκπτωτος.

Και κάτι ακόμη: Τα πολιτικά κεφάλαια δεν κλείνουν με μεγαλοστομίες. Όταν αποφασίζεις να πάρεις διαζύγιο με το παρελθόν, πρέπει να έχεις την ικανότητα να σταθείς μόνος σου στα πόδια σου. Αλλιώς, κινδυνεύεις να γελοιοποιηθείς…»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous